МОБИЛЕНД – театарска интерактивна претстава за деца 10.02.24 во 12:00
12:00 to 12:40 - февруари 10, 2024
Akademska Scena FDU, ул. „Руѓер Бошковиќ“ бр.22 Get directions

МОБИЛЕНД - театарска интерактивна претстава за деца 10.02.24 во 12:00

Претставата е наменета за деца над пет (5) години и е од едукативен и забавен карактер со интерактивни моменти.
Времетраење на истата е 35-40 минути.
Опис: Симеон е новото момче во маалото кое има за цел да го создаде светот на мобилни телефони! Тој сака сите деца да седат во својот кревет и да кликаат на екран! Не сака дружби, забави, родендени, игри со топка... Ќе успее да ги роботизира Леа и Давид, но Теа ќе задоцни и ќе остане последното дете кое ќе има мисија да ги спаси своите другари! Во тоа ќе и помогне и Супер Сонко! Низ комични моменти, се едуцираме за правилно користење на мобилните телефони!

Цена на билет: 250 денари

Капацитет за публика: 120 седишта

Датум: 10.02.24

Локација: Академска сцена ФДУ

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
1
2
3
4
2
2

Total quantity sold : 16

MKD / EUR
MKD Македонски денар