МАМУТОТ – Театарска претстава
20:00 to 21:00 - март 10, 2022
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Театарска претстава МАМУТОТ - Премиера
Дата: 10.03.2022 (четврток)
Локација: Јавна соба/Public Room
Времетраење: 60 минути
Играат: Сандра Танчева, Бранко Атанасов, Изабела Јакимова
Режија: Александар Јовановски
Цена на билет: 300денари + ГРАТИС пијачка

Days
Hours
Mins
Secs
Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
1
1
2
2
2
2
2
1
1
3
1

Total quantity sold : 20

MKD / EUR
MKD Македонски денар