КОНЦЕРТ МАКЕДОНСКИ КАНТАВТОРИ
20:30 to 23:00 - декември 6, 2022
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

На 6. декември, вторник од 20:30 ве покануваме заедно да уживаме во безвременските хитови и преубави стихови на петмина фантастични македонски музичари!
На поткровјето во Јавна Соба оваа вечер ќе настапуваат ЈАКОВ ДРЕНКОВСКИ, АЉОША СИМЈАНОВСКИ, ЏИНА ПАПАС- ЏОКСИ, ЖАКЛИНА СТЕВКОВСКА и АЛЕКСАНДАР СТЕФАНОВСКИ -ЈАБЛАН!
Набавете си ги вашите билети навреме по цена од 500 денари.

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
4
2
2
3
2
6
2
1
4
2
3
2
2
2
2
2
2

Total quantity sold : 43

MKD / EUR
MKD Македонски денар