КАДЕ Е РУДОЛФ? Новогодишна претстава за деца
11:00 to 12:00 - декември 30, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

 

ДЕТСКА НОВОГОДИШНА ПРЕТСТАВА: КАДЕ Е РУДОЛФ ?
-едукативна и интерактивна претстава за деца од 4-10 години-

Дата: 30.12.2023
Ден: Сабота
Час: 11:00
Локација: Јавна Соба-Public Room
Цена на билет: 220 денари

Некој сеобидува да ја земе Новата година.
Децата да останат без подароци.
Кои се тие палавковци и зошто го прават тоа?
Каде исчезна Рудолф?
Зошто не е добро да ги навредуваме другарчињата и која е магијата зад зборовите: благодарам и извини?

Интерактивна и едукативна претстава за дечиња каде што најмалите ќе добијат одговор преку забава и новогодишна магија во семејството на Дедо Мраз и Баба Мразица!

Играат:
РУДОЛФ- Изабела Јакимова
КРИС- Гоце Андонов
БАБА МРАЗИЦА- Катерина Јовановиќ
БОБИ- Бранко Атанасов
БИБА- Нина Елзесер
ДЕДО МРАЗ

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
1
3
1
5
5
1
1
2
2
3
1
2
3
1
3
2
3
1
2
3
4
2
4
1
2

Total quantity sold : 60

MKD / EUR
MKD Македонски денар