КАДЕ Е РУДОЛФ? ДЕТСКА НОВОГОДИШНА ПРЕТСТАВА
16:30 to 17:10 - декември 24, 2022
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

ДЕТСКА НОВОГОДИШНА ПРЕТСТАВА: КАДЕ Е РУДОЛФ ?
-едукативна и интерактивна претстава за деца од 4-10 години-
24.12.22 од 16:30
Во ЈАВНА СОБА
ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 40 мин

Некој сеобидува да ја земе Новата година.
Децата да останат без подароци.
Кои се тие палавковци и зошто го прават тоа?
Каде исчезна Рудолф?
Зошто не е добро да ги навредуваме другарчињата и која е магијата зад зборовите: благодарам и извини?

Интерактивна и едукативна претстава за дечиња каде што најмалите ќе добијат одговор преку забава и новогодишна магија во семејството на Дедо Мраз и Баба Мразица!

Играат:
РУДОЛФ- Изабела Јакимова
КРИС- Гоце Андонов
БАБА МРАЗИЦА- Катерина Јовановиќ
БОБИ- Бранко Атанасов
БИБА- Нина Елзесер
ДЕДО МРАЗ

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
3
2
4
2
5
2
2
2
2
2
6
3
3
2
5
4
5
6
4
2
5
2
3
4
3

Total quantity sold : 83

MKD / EUR
MKD Македонски денар