ИМПРОВ ГРУПА НАСТАП
21:00 to 22:30 - декември 11, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions
Име: Импров Група Настап
Играат: Дамјан Цветановски, Григор Јовановски, Мартин Манев, Наталија Теодосиева
Водител: Андреј Цветановски
Датум: 11 12 2023
Час: 21:о0 (времетраење час и половина)
Цена:  400ден
Локација: Јавна Соба  •  Public Room
Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
1
1
1
1
1
2
2
2
1
2
1
2
1
2
2
1
3
2
2
2
1
2
2
8
2
2
3
2

Total quantity sold : 56

MKD / EUR
MKD Македонски денар