ИВАН ТОМИЌ и МАРИАНА АРАНЃЕЛОВИЌ – СТЕНД АП – КОЛИБАТА НА ЧИЧКО ТОМ
21:30 to 22:30 - декември 24, 2021

Во својот настап, Иван Томиќ, актер и стенд-ап комичар, ја открива врската помеѓу раженот од нерѓосувачки челик и Математичката олимпијада и како изгубил пријател поради црвениот Телетабис.
„Велам дека мојот стенд-ап материјал е како стари фармерки. Стар е и полн со дупки, но мене ми се допаѓа. И мило ми е што ќе се гледаме во живо по повеќе од две години“.
Маријана Аранѓеловиќ, првата српска стенд ап комичарка, носи логични заклучоци за нелогични работи. Дава упатства за справување со сообраќајот и роднините. Тоа открива како да останете витални во потрагата по партнер.

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1

Total quantity sold : 4

MKD / EUR
MKD Македонски денар