ДЕТСКА ПРЕТСТАВА “Супер Вселенко и роденденската торта”
14:00 to 15:00 - мај 14, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Супер Вселенко доаѓа од Месечината и се вработува како доставувач на торти во фирмата на Еленот.
Дали Супер Вселенко ќе успее на време да ја однесе роденденската торта? Кој ќе се појави како препрека и ќе се обиде да ја украде? Дали шумара ќе остане чиста и покрај роденденската забава?
Дојдете заедно да му помогнеме на Супер Вселенко да стигне на роденденската забава, а притоа да ја оставиме нашата околина чиста!
Онлајн билети: www.zlatenzab.mk
Цена на билет: 250 денари
Повеќе инфо на: 075 262 903

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
3
2
1

Total quantity sold : 8

MKD / EUR
EUR Евра