ДВЕ ВО ЕДНО – СТЕНД АП
20:00 to 21:00 - мај 31, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Датум:31.05.2023 (среда)

Почеток: 20ч

Влез: 250 денари

Наслов: Две во едно

Како што и самиот наслов на вечерта ни открива, публиката ќе има можност да ужива во два соло настапи на стенд ап комичарите од колективот Кабаре Кабает во соработка со Златен заб.

Премиерно,,Мојот живот, Калакурница”, соло шоу на актерот и stand up комичар Мирослав Петковиќ, познат и како Чика Брко. Неговото алтер его раскажува за бизарни и апсурдни ситуации од животот, кој секој од нас ги поминал барем еднаш. А откако ќе ги ги преживеете, сигурно си велите во себе: ,,каква калакурница”.

Чедомир Митевски актер, музичар, stand up комичар и професионален дегустатор на храна (гурман на кубен) ќе ни го презентира неговиот таен рецепт "Како е да си дебел глумец во Македонија". Апел од актерот: ,,На 31ви ќе има много калорични приказне, стопирајте гу диету и процес: морам да имам плочке на плажу до први!”

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
2
4
2
3
2
3
2
1
5
1
2
2
4
2
2
1
1

Total quantity sold : 41

MKD / EUR
MKD Македонски денар