ВИЕНСКИ СТОЛ – Театарска претстава
21:00 to 21:45 - април 9, 2022
КСП Центар - ЈАДРО, Алберт Ајнштајн, Скопје Get directions

Театарска претстава: ВИЕНСКИ СТОЛ
Дата: 09.04.2022 (сабота)
Локација: КСП Центар Јадро
Времетраење: 45 минути
Играат: Изабела Јакимова, Бранко Атанасов
Автор: Николај Кољада
Цена на билет: 300денари (билетите се во ограничен број)
Инфо: Тој и Таа. Маж и жена. Затворени во простор од кој нема излез. Нема прозор, врата, нема ништо. Само они двајца и сите нивни стравови и недостатоци... Речете дека ова е занес, измислица, дека е невозможно. Точно. Невозможно е во овој луд свет да сретнеш некого . Невозможно е да се лета до ѕвездите. Некој може кога многу сака. Се обидов. Сега одам по земја.

Days
Hours
Mins
Secs


Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
2
1
2
2
1
1

Total quantity sold : 11

MKD / EUR
MKD Македонски денар