ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ
20:00 to 22:00 - март 30, 2019
Театар Јордан Х.К. Џинот-Велес, ул. Благој Ѓорев ББ ВЕЛЕС Get directions

На Ваше големо задоволство најновото стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски
ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY
или за тие што бегале од часовите по англиски
ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ
Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!
Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се само дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.

Гостин: Никола Силјаноски

Билет: 150 ден.

Организатор

Export

Локација

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар