БЛОК- БИЛЕТИ за претставите ОЖЕНИ МЕ и РАЗВЕДИ МЕ
19:30 октомври 27, 2021 to 20:50 октомври 28, 2021

Со овој билет љубителите на театарската уметност ќе имаат можност да ги проследат двете претстави по цена од 300 ден.
Билетите се во ограничени количина -- 20 билети.
НАПОМЕНА: Онлајн - билетите мораат да бидат заменети за нумерирани билети на билетарата на НУЦК „Ацо Шопов“, најдоцна 1 час пред почеток на претставата.

Дата: 27.10.2021
Час: 19:30
ОЖЕНИ МЕ
Режија: Роберт Ристов
Продукција: Театар Провокација
Играат: Изабела Јакимова и Бранко Атанасов
Изведувач на саксофон во живо: Бобан Цветановски
Локација: НУЦК „Ацо Шопов“ - Штип
Времетраење: 80 мин.

Дата:28.10.2021
Час: 19:30
РАЗВЕДИ МЕ - Театарска претстава
Режија: Роберт Ристов
Продукција: Театар Провокација
Играат: Мирјана Поповска Ристов, Роберт Ристов, Зорица П. Панчиќ, Љубиша Савановиќ и Благоја Чоревски Чоре.
Кореограф: Марија Бејкова
Локација: НУЦК „Ацо Шопов“ - Штип
Времетраење: 80 мин.

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1

Total quantity sold : 2

MKD / EUR
MKD Македонски денар