БЕСКОМПРОМИСЕН СТЕНД АП
19:19 to 20:40 - ноември 26, 2023
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ Get directions

Бескомпромисен стенд-ап е монокомедија во изведба на актерот и драматург СЕМИР ГИЦИЌ.
Темата на оваа стенд-ап комедија е „Малите работи коишто не врзуваат“, а посебен акцент е ставен на ситуациите во кои секојдневно живее малиот човек.
Во неговите настапи нема пцовки, вицеви, евтини метафори, пеење, танцување или какво било друго губење време.
Само час и половина животни ситуации и предрасуди за човечките и нечовечките сорти.

Монокомедијата под наслов „БЕСКОМПРОМИСЕН СТЕНД АП“ е изведена повеќе од 100 пати, во Србија, Црна Гора, БиХ, Хрватска и пошироко.

Семир е автор на популарните представа: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za osradle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnohki drugih. Ги режираше и: Bračni život i Doktor Buzdovan.
Семир глуми во сериите: Urgentni centar, Koleginice, Ljubav u tišini, Popadija. Во ТВ драмата Hasanaginica, во филмот Vučje bobice како и во ТВ стенд ап шоуто „Reci 8“.

СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН: Мега популарниот комичар од Македонија ЖАРКО ЈОВАНОВИЌ

Недела
26.11.23
19:19ч.
Салон 19,19 - Културно Информативен Центар, Скопје
Билет: 500 денари

Days
Hours
Mins
Secs

Скопје е дел од Семировата есенска турнеја:
21.10. Kruševac - Pozorište
22.10. Beograd - Akademija 28
28.10. Novi sad - Sala NIS-a
29.10. Sremska Mitrovica - Pozorište D.M.
4.11. Kikinda - Narodno pozorište
5.11. Sombor - Kulturni centar
9.11. Kragujevac - Hotel Kragujevac
10.11. Stara Pazova - Pozorišna sala
12.11. Subotica - Dečje pozorište
15.11. Beograd - Akademija 28
18.11. Zaječar - Pozorište Z.R.
25.11. Pančevo - Dom Vojske
26.11. Skoplje - Salon 19;19
30.11. Vršac - SPC Millennium
1.12. Ub - Kulturni centar
3.12. Kraljevo - Dom vojske
7.12. Zagreb - Scena Vidra
13.12. Sarajevo - Dom mladih
14.12. Zenica - Bosansko narodno pozorište

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
2
4
6
2
2
6
2
5
1
4
2
2
2
2
3
4
5
2
2
4
2
2
3
3
2
2
2
2
3
1
4
2
3
2
2
2
4
2
2
4
2
4
3
4
2
2
4
2

Total quantity sold : 136

MKD / EUR
EUR Евра