STAND UP MARATONEC

200.00 MKD

Category:

Description

ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY-ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ -Стендап шоу на Никола Тодороски

Стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro