ЧУДЕСНИОТ НАПИТОК – театарска претстава за деца на 18.02.2024 во 13:00ч.
13:00 to 14:00 - February 18, 2024
ЧУДЕСНИОТ НАПИТОК
Театарска претстава за деца "Чудесниот напиток" 🧙‍♂️
Авторска приказна за еден чудесен ден на младите волшебници, инспирирана од познатите серии книги и филмови за училиштето за магии 🦉
🔮Ова е поучна приказна која низ премногу забавни и магични театарски игри,  ги истакнува љубовта, другарството и вербата како најголеми сили и моќи на човештвото.
Автор:
🪶📜 Надица Петрова
Актери:
🦉Бобан Алексоски
🦉Бранко Михајлоски
🦉Надица Петрова
Гласови:
🦇Тодор Стојковски
🦅Ванеса Тримчевска
Избор на музика:
🎹 Никола Наумовски
Техничка поддршка:
🎛️ Горан Арсов
Продукција: 🧹 Театар Златен Елец
🕯️Претставата е наменета за деца над три години,  за нивните родители и за сите театарски љубители.
💴Цената на еден билет е 300 денари

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
2
1
4

Total quantity sold : 7

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro