ТЕАТАРСКИ МАСКИ ОД ЧОРАПЧИЊА
12:00 to 13:00 - May 12, 2024
Кафе Бар Синдикат, Орце Николов 97, Скопје Get directions

ТЕАТАРСКИ МАСКИ ОД ЧОРАПЧИЊА

Датум: 12.05 НЕДЕЛА

Време: 12:00

Локација: Синдикална култура

Работилница за деца 4+ во Синдикална култура. Д

ецата заедно со два фасцилитатора ќе изработуваат маски од чорапчиња, кои ќе останат за нив. Бројот на деца е ограничен на 30 и е задолжително да се направи резервација или онлајн да се купи карта, за да се обезбеди точна количина материјал.

Продукција: Театар за тебе

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
2
2
1
1
1
1

Total quantity sold : 8

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro