СТЕНД АП со ЖАРКО ЈОВАНОВИЌ “Еден човек, безброј ликови”
21:00 to 22:00 - March 25, 2024
Sreka.bar.food, 3rd Macedonian Brigade 60, Skopje Get directions

🎤 Не Пропуштајте! Стендап Шоу со Жарко Јовановиќ!🌟 Vol.2

Подгответе се за уште една незаборавна вечер со Жарко Јовановиќ, мајсторот на трансформација и хумор!
Дојдете и бидете дел од едно единствено стендап искуство каде Жарко ќе нè одведе низ светот на смеата со својата уникатна способност да претставува различни ликови.
🗓️ Датум: 25.03.2024
🕖 Време: 21:00 h
📍 Локација: Среќа Бар
💸 Цена на билет: 300 МКД
🎟️ Билетите се ограничени - не пропуштајте ја вашата шанса да бидете дел од оваа најјсмешна ноќ!

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
4
4
2
3
3
2
2
4
2

Total quantity sold : 26

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro