Руралната жена низ објективот на Лејла Куртова
13:00 to 14:00 - March 10, 2024
Дом на култура во Општина Конче, С. Конче Get directions

17 животни приказни на жените од Конче во недела на 10.03.2024 ќе бидат раскажани преку фотографиите на Лејла Куртова во Домот на културата.
Фотографирани се: Фатиме Нанушева, Туркан Абдурахманова, Јулијана Станковиќ, Ѓулдане Хусеин, Ратка Манасиева, Емилија Коцева, Зејнеп Куртова, Герсилда Василева, Фикрије Абдурахманова, Севим Усеинова, Фунда Реџеп, Цана Атанасова, Зорица Атанасова, Николинка Василева, Мелике Абдурахманова, Аслихан Баро, Зора Младенова и Зејнеп Алицова.

Organizer

Export

Location

Please add the product shortcode attribute when not displaying on a Product's page
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro