ОЖЕНИ МЕ – Театарска претстава
20:00 to 21:20 - October 17, 2022
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ Get directions

Дата: 17.10.2022
Час: 20:00
ОЖЕНИ МЕ
Режија: Роберт Ристов
Продукција: Театар Провокација
Играат: Изабела Јакимова и Бранко Атанасов
Изведувач на саксофон во живо: Бобан Цветановски
Локација: Салон 19,19 КИЦ-Скопје
Времетраење: 80 мин.
Повеќе инфо: http://teatarprovokacija.mk/vecerni-pretstavi/ozeni-me/


Days
Hours
Mins
Secs

Organizer

  • Театар Провокација

Export

Location

Order Qty Total
2

Total quantity sold : 2

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro