НА РОДЕНДЕН КАЈ СУПЕР ВСЕЛЕНКО
12:00 to 14:00 - April 21, 2024
Во дворче, Ул. Максим Први Скопјанец бр.29

21.04 НЕДЕЛА 12:00

НА РОДЕНДЕН КАЈ СУПЕР ВСЕЛЕНКО

Цртање на лице и забава со анимирање за деца од 4-10 години!

Повелете на отворање на нашето дворче! Да се чувствуваме како да ни е роденден и кога не ни е!

Бројот на учесници е ограничен! Перформансот трае 2 ч.

Цели: социјализација и дружба Цена на билет: 200 ден

Organizer

Export

Location

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro