КОНЦЕРТ ЉУБОВ И ВИНО ЗА ПРЕГРАТКА
20:00 to 22:00 - February 14, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

На 14. февруари, вторник од 20ч. ве покануваме заедно да ги прославиме Денот на вљубените и Св.Трифун на концертот "Љубов и вино за прегратка"!
️Настапуваат Јаков Дренковски, Аљоша Симјановски, Џина Папас- Џокси, Жаклина Стевковска и Александар Стефановски – Јаблан.
Билетите се по цена од 400 ден.
Повелете заедно да уживаме во безвременските стихови и настапот на овие петмина фантастични музичари! ️

Days
Hours
Mins
Secs

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
3
2
2
2
4
3
4
2
2
2
2

Total quantity sold : 28

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro