ИМПРОВ ГРУПА НАСТАП на 21.02.24 во 21:00ч.
21:00 to 22:30 - February 21, 2024
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions
Име: Импров Група Настап
Играат: Дамјан Цветановски, Григор Јовановски, Тони Денковски, Наталија Теодосиева
Водител: Борјан Стојков
Датум: 21 02 2024
Час: 21:00h (времетраење час и половина)
Цена на билет: 400ден.
Локација: Јавна Соба  •  Public Room

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
1
2
3
2
2
1
3
2
2
3
2
5
2
1
2
2
1
2
2
2
2
2
1
1
2
2
3
2
2
3
2
2
3
2
4
2
2
2
2
2
1
2

Total quantity sold : 88

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro