ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА СО СУПЕР ВСЕЛЕНКО + DJ забава за мама и тато!
18:00 to 20:00 - March 8, 2024
Спорт и кафе бар Мондано, Mito Hadzivasilev Jasmin St, Skopje 1000 Get directions

ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА СО СУПЕР ВСЕЛЕНКО + DJ забава за мама и тато!

Ден: 08.03.24

Час 18:00

Локација: Спорт и кафе бар Мондано, кај средното Јосип Броз Тито

Цена на билет: 600 ден

Што е вклучено? - welcoming drink за возрасните - DJ - цртање на лице за децата - анимација - работилница

 

Organizer

Export

Location

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro