ВСЕЛЕНСКА МИСИЈА на 13.11.2024 во 11:00ч.
11:00 to 13:00 - January 13, 2024
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

 

13.01.2023
11:00

Дојдете на заедничка вселенкска мисија!
Нашиот перформанс започнува со цртање на лице со нашите уметници, а потоа преминува во перформанс со Супер Вселенко кој се враќа во својот дом на Месечината и носи чудно вести!
Едукацина за разликување на доброто и лошото и забавна анимација за сите дечиња на крај

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
1
2
2
1
2
1
3
2
2

Total quantity sold : 16

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro