БЕСКОМПРОМИСЕН СТЕНД АП 25.02.24 во 21:00
21:00 to 22:20 - February 25, 2024
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ Get directions

Бескомпромисен стенд-ап е најпопуларната монокомедија во изведба на актерот и драматург СЕМИР ГИЦИЌ.
Темата на оваа стенд-ап комедија е „Малите работи коишто не врзуваат“, а посебен акцент е ставен на ситуациите во кои секојдневно живее малиот човек.
Во неговите настапи нема пцовки, вицеви, евтини метафори, пеење, танцување или какво било друго губење време.
Само час и половина животни ситуации и предрасуди за човечките и нечовечките сорти.
Со оваа комедија Семир ги наполни најголемите сали на поранешна Југославија, што се должи на неговите сегашни телевизиски улоги, популарноста на социјалните мрежи, но и поради неговиот специфичен и автентичен израз.
Монокомедијата под наслов „БЕСКОМПРОМИСЕН СТЕНД АП“ е изведена повеќе од 100 пати, во Србија, Црна Гора, БиХ, Хрватска и пошироко.
Публиката моментално има можност да го гледа Семир во улогата на Чедо во серијата „Попадија“ на Тв Прва, во играно-музичката програма „Весела вечер“ на РТС во улогата на Момо и во стенд-ап шоуто „Кажи 8“ на Тв Прва .
Семир е автор на популарни драми: Внимавај со кого спиеш, Љубовни игри, Чекајќи го министерот, Имаме дојава, Пинокио ​​за возрасни, Кој ти дал претстава, Дежа ву и многу други.
Тој е победник на новогодишното издание на квизот Најслабата алка за комичари на Тв Прва.

Недела
25.02.24
21:00ч.
Салон 19,19 - Културно Информативен Центар, Скопје
Билет: 500 денари

 

 

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
2
2
2
2
1
2
2
2
2
3
2
2
2
2
1
2
2
2
2
2
1
2
2
2
3
2
2
2
6
4
1
4
2
3
4
2
2
2
2
2
2
4
2
2
2
2
2
3
4
2
2
3
1
2
2
2
2
2
2
4
4

Total quantity sold : 140

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro