„STAND UP COMEDY со ТИНО и АТАНАС“ *** ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДУОДРАМАТА „БРАНКО ЃОРЧЕВ“- НЕГОТИНО***
20:00 to 21:00 - 9 septembra, 2022
НУЦК „АЦО ЃОРЧЕВ“ - НЕГОТИНО, ул: Даме Груев бб Неготино Get directions

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДУОДРАМА „ БРАНКО ЃОРЧЕВ“- НЕГОТИНО

Дата: 09.09.2022
Час: 20:00
Локација: НУЦК Ацо Ѓорчев-Неготино

СВЕЧЕНО ЗАТВАРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ 

Цена на билетот: 100 ден.

19:30ч. ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ 

20:00ч. STAND UP COMEDY со ТИНО и АТАНАС во чест на наградените

Повеќе инфо: https://www.youtube.com/watch?v=Tgf88_byhWg

Organizator

  • Театар Провокација

Export

Location

Order Qty Total
3
4

Total quantity sold : 7

MKD / EUR
MKD Македонски денар