УЧИМЕ ДА ОДИМЕ НА ЈАЖЕ – во градски парк Скопје
12:00 to 13:00 - 9 јуна, 2024
Кафе Бар Синдикат, Орце Николов 97, Скопје Get directions

Оваа недела, дечињата над 5 години ќе имаат можност да научат нова, здрава и спортска техника: ОДЕЊЕ ПО ЈАЖЕ!

Инструктор: Билјана Јовановска

Работилницата е со времетраење од 1 час!

Збирно место ни е СИНДИКАТ!

Каде што родителите ќе можат да се опуштат со коктелче, а нашиот тим ќе се погрижи за децата да си поминат забавно и продуктивно.

Работилницата, поради комплексноста на истата ќе се оддржи во градски парк- Скопје.

Датум: 09.06 НЕДЕЛА Почеток: 12:00

Organizator

Export

Location

Order Qty Total
1
1
1
1
1
1
2
4

Total quantity sold : 12

MKD / EUR
MKD Македонски денар