СУПЕР ВСЕЛЕНКО И РОДЕНДЕНСКАТА ТОРТА
12:00 to 13:00 - 27 априла, 2024
Кафе Бар Синдикат, Орце Николов 97, Скопје Get directions

27.04 САБОТА со почеток во 12:00 часот ќе се оддржи претставата СУПЕР ВСЕЛЕНКО И РОДЕНДЕНСКАТА ТОРТА во СИНДИКАЛНА КУЛТУРА! За деца 3+

 

Organizator

Export

Location

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар