СТЕНД АП СО ЖАРКО ЈОВАНОВИЌ – ЕДЕН ЧОВЕК, БЕЗБРОЈ ЛИКОВИ
19:00 to 20:00 - 14 децембра, 2023
Sreka.bar.food, 3rd Macedonian Brigade 60, Skopje Get directions

настан: СТЕНД АП "ЕДЕН ЧОВЕК, БЕЗБРОЈ ЛИКОВИ" со ЖАРКО ЈОВАНОВИЌ
дата:14.12.23
ден: Четврток
час: 19:00ч.
локација: СРЕЌА БАР- СКОПЈЕ
цена на билет: 400 денари

Стендап со човекот што никогаш не е сам, со него секогаш одат уште дваесеттмина во пакет.
Многу познати јавни личности собрани во една. Доловени на сцена и "фатени" во најразлични секојдневни ситуации. Сите одиграни од Жарко Јовановиќ.🎬

Days
Hours
Mins
Secs

Organizator

Export

Location

Order Qty Total
2
2
4
4
2
2
4
1
3
2

Total quantity sold : 26

MKD / EUR
MKD Македонски денар