МАРСОВСКИ ПИКНИК – Театарска претстава
11:00 to 12:00 - 4 новембра, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Драги дечиња на возраст 5+,
Ве покануваме на театарската претстава и работилница ,,Марсовски пикник", каде што низ заеднички игри, забава, цртање и разговор ќе научиме повеќе за екологијата и како да си ја зачуваме животната средина.
Низ приказната ќе патуваме со нашите Марско и Вселенко, а тука е и Зелената Сила која ќе ни дава најразлични предизвици.
Претстава, анимирање, едукација, дружба и забава на едно место!
Резервирајте си билети на време бидејќи бројот на учесници е ограничен!

04.11.2023
11:00
220 денари
Јавна Соба - Скопје

Organizator

Export

Location

Order Qty Total
1
2
2
2
2
2
4
4
1
1
5

Total quantity sold : 26

MKD / EUR
MKD Македонски денар