МАРСОВСКИ ПИКНИК – Театарска претстава
18:00 to 19:00 - 14 октобра, 2023
Дом на културата Лазар Софијанов, Партизанска 2; Get directions

Драги дечиња на возраст 5+,
Ве покануваме на театарската претстава и работилница ,,Марсовски пикник", каде што низ заеднички игри, забава, цртање и разговор ќе научиме повеќе за екологијата и како да си ја зачуваме животната средина.
Низ приказната ќе патуваме со нашите Марско и Вселенко, а тука е и Зелената Сила која ќе ни дава најразлични предизвици.
Претстава, анимирање, едукација, дружба и забава на едно место!
Резервирајте си билети на време бидејќи бројот на учесници е ограничен!

14.10.2023
18:00
100 денари
Дом на културата Лазар Софијанов-Кратово

Organizator

Export

Location

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар