МАРСОВСКИ ПИКНИК – Театарска претстава
14:00 to 15:00 - 24 septembra, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Драги дечиња на возраст 5+,
Ве покануваме на театарската претстава и работилница ,,Марсовски пикник", каде што низ заеднички игри, забава, цртање и разговор ќе научиме повеќе за екологијата и како да си ја зачуваме животната средина.
Низ приказната ќе патуваме со нашите Марско и Вселенко, а тука е и Зелената Сила која ќе ни дава најразлични предизвици.
Претстава, анимирање, едукација, дружба и забава на едно место!
Резервирајте си билети на време бидејќи бројот на учесници е ограничен!

24.09.2023
14:00
300 денари
Јавна Соба/Public Room-Скопје

Organizator

Ticket detail

  • Цена 300 Ден   Седишта 80
  • Купи Карта
    Submit

Export

Location

Order Qty Total
5
4
1
1
1
2
2
2

Total quantity sold : 18

MKD / EUR
MKD Македонски денар