ВСЕЛЕНСКА МИСИЈА – Едукативна работилница за деца 03.02.24 во 11:00
11:00 to 12:30 - 3 фебруара, 2024
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Датум: 03.02
Време: 11:00
Локација: Јавна Соба
Цена на билет: 300 ден

Organizator

Export

Location

Order Qty Total
2
3

Total quantity sold : 5

MKD / EUR
MKD Македонски денар