СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – Пеѓа Бајовиќ Стендап на Англиски јазик 2019

124.00 MKD

Опис

Артист: Пеѓа Бајовиќ
Јазик: Aнглискси
Локација: Скопје 2015
Времетраење: 29:53
Големина на архива: 191 MB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Најдобриот ветеран од Адриа регионот Пеѓа Бајовиќ, ја снима својата претстава ОД НОГА за светскиот канал Комеди Централ во Скопје.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro